Как да поръчате?
 
Ако желаете да поръчате изделие/изделия по поръчка (по ваши размери), трябва да направите чертеж, може и на лист хартия, да го снимате с телефона и да го изпратите на  nestandart_ood@abv.bg. 
Имейлът  трябва да съдържа следната информация: 
 1. Какъв вид изделие искате - (маса, шкаф, мивка, стелаж и т.н)
 2. Размерите да бъдат в милиметри по стандарта - дължина/ ширина/ височина, например: (д.1000/ ш.600/ в.900). 
Кое е дължина, ширина и височина? 

 

 
3. Добавете всякаква подробна информация за изделието, което искате, защото тя ще бъде полезна за точния краен резултат. 
4. Вашето име, телефон за връзка и за кой град е поръчката.
След като изпратите имейл с информацията за поръчката, наш служител ще се свърже с Вас за уточняващи въпроси и за потвърждение.
Ако поръчката ви е свързана с производствения цех в Кюстендил, за въпроси звъннете на тези телефони: 0885 16 40 98; 0889 21 99 54. Ако поръчката ви е свързана с шоурума в София, звъннете на този телефон: 0897 331 426.
След като сте направили поръчката и сте я потвърдили, следва да оставите аванс в размер на 50% от стойността. Ако се намирате в София, може да го оставите в шоурума на фирмата, която се намира в ж.к Овча Купел 1, ул. Любляна 19А, или да го изпратите по банков път. Ние ще ви изпратим проформа фактура, по която да извършите плащането.
Ако изберете плащането да бъде по банков път, след аванса и остатъка от сумата трябва да бъде изпратен по банков път. Ако изберете плащането да бъде в брой, трябва и авансът и остатъка от сумата да бъдат платени в брой. 
 
Срокът за изпълнение е до три седмици.
 
Доставка и монтаж: По договаряне, в зависимост от поръчката.
 
Благодарим, че избрахте НЕСТАНДАРТ ООД!